Jollyroom optimaliserer kundeopplevelsen

- Litium gir oss en stabil og fleksibel plattform for e-handel som åpner mange muligheter for oss når vi vokser så raskt.

Jessica Egman, Markedssjef, Jollyroom

Jollyroom optimaliserer kundeopplevelsen

- Litium gir oss en stabil og fleksibel plattform for e-handel som åpner mange muligheter for oss når vi vokser så raskt.

Jessica Egman, Markedssjef, Jollyroom

Jollyroom er et ledende e-handelsselskap som markedsfører produkter for barn og baby i de nordiske landene. Nå oppdaterer de løsningen sin for å sikre en strømlinjeformet og problemfri opplevelse på alle typer enheter, og spesielt på mobil. I juni 2015 ble selskapets e-handelsplattform fra Litium oppgradert, og hele nettstedet fikk en gedigen ansiktsløftning når det gjaldt design.

Satsing på mobile enheter bedrer kundeopplevelsen

Jollyroom har en svært høy andel besøkende på nettstedet via mobile enheter, og de bestemte seg for å sette disse brukerne først helt fra starten av for å sikre best mulig brukervennlighet på alle skjermstørrelser.

Filtre, menyer og navigering er eksempler på funksjoner som er blitt oppdatert med tanke på mobile brukere. Disse funksjonene er spesielt viktige ved et svært stort produktutvalg, slik at kunder enkelt kan finne det de ser etter, og deretter gjennomføre et kjøp uten problemer.

Kreativt arbeid er viktig

- Litium gir oss en stabil og fleksibel plattform for e-handel som åpner mange muligheter for oss når vi vokser så raskt. Den hjelper oss å flytte grenser og opprettholde det kreative tempoet vi ønsker, sier markedssjef Jessica Egman på Jollyroom. 

Jollyroom har vært kunde hos Litium siden 2013 og har alltid satset sterkt på utvikling av e-handelen sin. All utvikling og administrasjon av løsninger for Jollyroom administreres av Litium-partnere. 

Del på sosiale medier

Om Jollyroom

På Jollyroom.no finner du Nordens største utvalg av produkter for barnefamilier. Du kan handle raskt og enkelt på nettstedet, og alltid til de laveste prisene. Takket være vårt 365 dagers åpent kjøp og vår svært kunnskapsrike kundeservice kan du føle deg helt trygg når du kjøper noe hos oss. Sortimentet omfatter barnevogner og triller, bilstoler, klær til baby og barn, produkter til mammaer og gravide, en mengde nydelige interiørprodukter, leker, babyprodukter og mye mer.

Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som Britax, Philips Avent, Besafe, Babybjörn, Didriksons, Färg & Form, Brio, Lego, Lundmyr, Tretorn, Name it, Medela, Mountain Buggy og mange flere. Besøk nettstedet vårt og sjekk nettets største baby-og-barn-butikk.

www.jollyroom.no

Columbus logo